Telefonnummer 46 56 21 21

Jens Christian har over 25 års erfaring som leder og underviser af medarbejdere, ledere og chefgrupper på det private og offentlige arbejdsmarked.

I alt hvad jeg gør, så tror jeg på, at et hvert menneske indeholder unikke ressourcer.

Jeg tror på, at det enkelte menneske ønsker at finde sine ressourcer og bruge sit fulde potentiale. Opnå succes.

Måden jeg hjælper og støtter det enkelte menneske, en gruppe af mennesker eller hele organisationer på, er ved at stille mig til rådighed.

Måden jeg stiller mig til rådighed på, er ved, at jeg altid tager højde for de forskellige måder mennesker lærer og udvikler sig på.

Derfor underviser, giver sparring, udvikler jeg på en sådan måde, at jeg sikrer mig, at du altid kommer hjem med noget, som du – med det samme – kan bruge i dit liv og på dit arbejde.

Jeg stiller mig til rådighed, så du kan opnå endnu mere succes!

Bente Roneklint

Telefonnummer 46 56 21 21

Bente har over 7 års erfaring som underviser  af medarbejdere på det private og offentlige arbejdsmarked samt over 30 års erfaring som Arbejdsmiljørepræsentant.

Bente har en række uddannelser som fx konfliktvejleder/stressvejleder,
Certificeret i læringsstile, Coach uddannet mm.

Bentes erfaringer strækker sig fra administrativt arbejde i en politisk organisation i over 30 år fra fagligt klubarbejde både som næstformand og bestyrelsesmedlem samt har stor erfaring med den udfordrende samtale og til vejledning i arbejdsmiljø udfordringer

Bentes store hjerte brænder for frivilligt arbejde som fx Natteravn, Rødekors besøgsven, festivaler, politisk aktiv

Lederskab er ikke en position eller titel, det er at gå forrest og være et godt eksempel