Sammen skaber vi mere

Teamudvikling

Vi hjælper dig til at få et team med engagement og lyst til at præstere endnu mere og skabe mere trivsel og arbejdsglæde - så der kommer synlige resultater.
Vi skræddersyr præcist den løsning der passer til jeres behov, og viser jer vejen til succes og de faldgruber, der er på vej derhen.

Er stemningen i teamet skiftet? Er humøret lidt lunkent?

Medarbejderne knokler derud af og alligevel er det som om, der ikke produceres nok. Eller måske bare det forkerte. Der er små uenigheder på møder, mellem medarbejdere, teams, afdelinger. Nogle synes endda der ligefrem små skænderier. Energien daler. Der er ikke så sjovt som der var tidligere - og det ses i resultaterne. 

Det er HER vi kan give jer det løft I har brug for.

"

"at bruge tid på at få en fælles opfattelse er super vigtigt"

Den helt store øjenåbner for teamet oplever jeg helt klart GUF.

At være bevidst om, hvad der sker inde i hovedet på individet og at vi ikke ser tingene på samme måde. Så det at bruge tid på at få en fælles opfattelse er super vigtigt. 


Josefine Fridlund

/  Enhedschef Josefine Fridlund, Københavns Kommune - Parker, Kirkegårde og Renhold

"

"I var konkrete, nærværende og nede på jorden."

I er gode til at afvikle processer i virksomheder, hvor kommunikationen fra direktøren og manden på gulvet ikke er ret lang. I er jo som vi er.

Tak for et godt forløb, hvor I var konkrete, nærværende og nede på jorden.


Rasmus Lindhardt, 

/ Direktør, Hovedstadens Bygningsentrepris A/S

Faresignaler

Det er tydeligt at spotte, hvis du ved hvad du skal kigge efter. Du kan faktisk mærke det på energien og bare se dig omkring. Men heldigvis kan der gøres noget ved det. Og jo hurtigere I kommer igang, jo hurtigere komme I tilbage til at skabe de gode resultater.

Jeg begyndte at lægge mærke til, at der var nogen, der rystede på hovedet når jeg foreslog hvordan vi kunne skabe mere arbejdsglæde, og andre trak bare på skuldrende eller direkte kiggede væk. Faktisk var der endda en, der vendte det hvide ud af øjnene da jeg foreslog, at vi skulle lave en fredagsbar. "som om det skulle hjælpe noget" var der en, der sagde.


En fredagsbar gør det ikke alene, men en veltilrettelagt proces, kan gøre underværker - og det gjorde den. Er du interesseret i at høre hvordan vi gjorde?


Måske er den dårlige stemning så tyk at man skal skære sig gennem den med en rundsav!

av!

Heldigvis er der hjælp at hente lige her:

Her er de steps vi går igennem med jer.

1

Forventninger og Forberedelse

Begynd med slutningen er vores leveregel. Hvilke forventninger har du til gennemførelse og virkning efter at der er gennemført en aktivitet eller forløb?

Vi starter med slutningen i vores forberedelse. Hvis du fx vil have en afdeling til at ændre kultur i løbet af et 1 dags event, så er det umuligt. Men hvis gennemfører et målrettet forløb kan vi lægge grunden til at kulturen ændre sig.  Det handler om forventningsafstemning.

Når vi sammen ved, hvor vi skal ende, er det nemmere at få alle med i processen.

2

Udvikling og aktivitet

Vi er meget opmærksomme på hvilken situation dit team eller organisation er i inden vi starter aktiviteter op. 

Med en målrettet og veltilrettelagt plan for hvor, hvordan og hvornår, der skal gennemføres undervisning, øvelser, processer mellem mennesker samt simultationer?? (hvordan staves det) af hverdagen, så grunden lagt for læring og udvikling.

3

Implementering og opfølgning

Vi har specielt fokus på, hvordan læring, beslutninger, afklaringer omsættes til hverdagen. Ikke flere "ju-hu", - kurser, seminarer, workshops -, hvor der alene fokuseres på at maden er god, gode drøftelser og beslutninger og det er hyggeligt at være sammen på en anden måde - men i stedet "sådan-omsætter-vi-det-i-hverdagen" tilgang og at det bliver omsat og implementeret i hverdagen. Det er det, der rykker og giver de nødvendige resultater.

For der ER en løsning - også for jer!

Og løsningen er en skræddersyet proces tilrettelagt lige præcist for dit team, afdeling eller organisation, med det ene formål at få genfundet engagementet, arbejdsglæden, trivslen så vi kan komme tilbage til de gode resultater og den succes og fremgang I drømmer om.


Vi arbejder med:

fundamentet for effektivitet, produktivitet og øget teamspirit.

Når teamet har gennemgået processen har I:

GRUNDLÆGGENDE FORSTÅELSE FOR MENNESKER (ELLER ANSVAR)

Den grundlæggende (og for mange øjenåbnende) forståelse for, hvad der reelt får mennesker til at tage ansvar for sig selv og teamet.

BASISOPSKRIFT PÅ AT SPOTTE MISTRIVSEL PÅ LANG AFSTANG

I kan nu spotte det før det for alvor falder fra hinanden - og i ved hvad I kan gøre i tide for at undgå at teamet falder fra hinanden.

FASTHOLDELSE AF ENGAGEMENT SÅ VI HAR SUCCESS

Indsigt i hvilke forudsætninger, der skal til for at teamet fastholder trivsel, engagement og gode resultater, selvom der opstår problemer. 

Vi vil rigtig gerne tale med dig om, hvad der er vigtigst for dig lige nu.

Så skriv din besked eller dit spørgsmål til os, så svarer vi dig så hurtigt vi overhovedet kan.  

0 of 350
>